Jagtforeningen

images
Velkommen til Voerladegård og Omegns Jagtforening af 1975

Voerladegård og Omegns Jagtforening af 1975 er en aktiv lokalforening med et medlemstal p.t. på ca. 130 medlemmer. Jagtpolitisk betyder vor tilknytning til Danmarks Jægerforbund, at du sammen med ca. 90.000 andre jægere kan være med til at påvirke udviklingen, således at jagten i fremtiden kan bevares som en del af den samlede danske naturforvaltning.

Som medlem af foreningen modtager du bladet "Jæger" 11 gange årligt. "Jæger" udgives af Danmarks Jægerforbund. Her kan du læse om jagt, flora og fauna, miljø, etik, uddannelse, våben, jagtudstyr og love og regler. Desuden er der spændende jagtberetninger fra ind – og udland.

Desuden modtager du 3 gange årligt "Til orientering", som er vor forenings interne aktivitetsprogram, hvor du kan følge med i foreningens aktiviteter hen over året. Endelig kan du altid holde dig orienteret på foreningens hjemmeside med adressen www.springbjerg.dk.

Hjemmesidens navn relaterer til det dejlige revir i Springbjerg Mose, som er krumtappen i hele foreningens arbejde, og hvor vi også rent fysisk holder til i Klubhuset.

Foreningens generalforsamling afholdes hvert år i september.

Foruden deltagelse i de mange aktiviteter betragter mange af vore medlemmer også det sociale samvær som et meget vigtigt element i deres medlemskab.

I bestyrelsen er vi overbevist om, at du vil få glæde af et medlemskab af foreningen, og vi skal gøre, hvad vi kan, for at du må føle dig hjemme iblandt os.

Fasanjagten den 8. oktober 2016.
Vi har afholdt vor første fasanjagt i et dejligt solbeskinnet oktobervejr. Dagen startede i jagthytten, hvor mange var mødt frem for at nyde morgenkaffen sammen. Parolen startede kl. 09.30 og vi gik til første såt. Dagen bød på 6 såter. Der var fasaner i alle såter, så dagen blev livlig både for skytter og jagthunde. På paraden befandt der sig en ræv på fløjen ud over fasanerne, så det blev til en fin parade på denne første jagtdag på fasanerne.

Tørvejr og sol holdt hele dagen, så hvad kunne vi ønske os mere.

MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voers Blad - september 2024

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.